روش و مزیت 

یک رویکرد بسیار نوین در علم پزشکی و روان شناختی می باشد برای تشخیص و درمان به وسیله امواج الکترو مغناطیس
غیر تهاجمی
بدون عارضه
مبتنی بر علم کل نگر
هیچ تداخلی با روش های درمانی دیگر ندارد
این درمان بدون درد است و محدودیت سن ندارد
یک روش درمانی مکمل بدون دارو است
با تقویت سیگنال های سالم از بدن و در عین حال مقابله با سیگنال های بیماری زا عمل می کند
همراه با برنامه تغییر در کل ابعاد زندگی (تغذیه-روان شناختی –اجتماعی –معنوی –ارتباطی)
در راستای سبک زندگی سالم
ارزان وکم هزین بودن

چکاپ کامل

سلامت چاکراها
سلامت روان شناختی
(باکتری –قارچ-ویروس-تک یاخته ها –انگل ها-کپک –خارشک )
سیستم عصبی
سیستم گوارش
سیستم قلب و عروق
سیستم ایمنی
سیستم جنسی
سیستم غدد درون ریز
سیستم تناسلی
سیستم تنفسی
سیستم ماهیچه ای
سیستم اسکلتی
سیستم پوستی
سیستم هورمونی

چکاپ موردی

ممکن است فردی به دلیل بیماری , احساس بیماری نیازمند بررسی دقیق اندام و یا سیستم خاصی از بدن باشد.

تشخیص و درمان اختلالات سایکوسوماتیک

اختلال روان‌تنی یا سایکوسوماتیک، یک اختلال ذهنی است که باعث به وجود آمدن علائم و تظاهرات جسمی می‌شود و این علائم را نمی‌توان با بیماری‌های جسمی توجیه کرد.
به زبان ساده بیماری روان تنی نوعی بیماری است که بر اثر فشارهای روانی، تنش‌ها، استرس مزمن و یا سرکوب فشارهای روانی در بدن اتفاق می‌افتد.
این دردها هیچ نوع منشا جسمانی ندارند و به همین دلیل مراجعه به پزشک و مصرف دارو برای رهایی از درد و رنج آن‌ها کارساز نیست. اختلال روان تنی یا سایکوسوماتیک در گروه اختلالات اضطرابی جای می‌گیرد. اما تفاوتی که اختلال سایکوسوماتیک با دیگر اختلالات اضطرابی دارد این است که به صورت دردهای مزمن و اذیت‌‌کننده جسمانی در افراد بروز می‌کند.
از مهم‌ترین و بارزترین مشکلات روان تنی یا سایکوسوماتیک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
سردردهای تنشی
میگرن
فشار خون
دیابت
گردن درد
اختلالات جنسی
مشکلات پوستی
مشکلات گوارشی
ریزش مو
بی‌خوابی
مشکلات مرتبط با قاعدگی
متعادل سازی سطح انرژی

سم زدایی

زمانی که بحث در مورد بدن انسان مطرح می شود، اصطلاح سم زدایی به طور آزاد به کار می رود. بسیاری از برنامه‌های سم‌زدایی روی پاک‌سازی روده بزرگ و دیگر انواع «پاک‌سازی» روده تمرکز دارند.
فرایند های سم‌زدایی بسیار هدفمندتر و پیچیده‌تری را در سطح سلولی، هم در سطوح بین سلولی و هم در سطح درون سلولی ارائه می‌دهد. مهم ترین درمان موثر، ایجاد ارتباط سلولی و مسیرهای حذف عملکردی است. به هر حال، اگر نتوانید زباله ها را دور بریزید، تمیز کردن چیزی چه فایده ای دارد؟ «تمیز کردن» زمانی اتفاق می‌افتد که ضایعات مواد حامی سلول‌ها و مسیرهای ارتباطی به اندام دفع مناسب مانند کلیه منتقل می‌شود.
قبل از اینکه عوامل بیماری زا خنثی شوند یا عناصر حمایتی در طول جلسه درمانی وارد بدن شوند، هر جلسه باید شامل یک مجموعه درمانی پایه و یک مجموعه حذفی باشد. پس از درمان، بسیاری از بیماران متوجه تغییراتی در اندام‌های دفع هدفمند مانند کبد می‌شوند – این خوب است زیرا به این معنی است که فعال‌سازی رخ می‌دهد و بدن شروع به بهبودی خود به حالت متعادل و عملکردی می‌کند.
از آنجایی که سموم و پاتوژن ها در هر طیفی از محیط ما وجود دارند، می توانند از راه های مختلفی وارد بدن ما شوند و به جای سایرین، اندام ها می‌تواند پاتوژن‌ها و سمومی مانند فلزات سنگین را شناسایی کند یا سیستم های خاصی را تحت تاثیر قرار دهند.
سیستم‌هایی را که تحت فشار هستند و منبع ورود سم به بدن را شناسایی کند.
به عنوان مثال، جیوه، یک فلز سنگین، می تواند در بسیاری از علائم ناسالم و جدی نقش داشته باشد. بنابراین، درک مکانیسم مسمومیت بسیار مهم است. ، به عنوان مثال، به عنوان یک افزودنی واکسیناسیون، سم زیست محیطی، یا در شیمی مواد غذایی (سم در غذا)، که همگی دارای سیستم ها و اجزای مختلف اندام مرتبط با استرس هستند. در نهایت، یک مسیر حذف موثر را می توان شناسایی و پشتیبانی کرد تا به سموم اجازه دهد تا به طور ایمن از بدن پاک شود. اساساً، برنامه درمانی هدفمند مخصوص بیمار، انسدادهای بازدارنده بدن را برطرف می کند تا به طور طبیعی سموم و عوامل بیماری زا را از بین ببرد.
سمومی غیر از فلزات سنگین، مانند ویروس ها، انگل ها، قارچ ها و باکتری ها، می توانند در محیط خارج سلولی وجود داشته باشند، به عنوان مثال، فلوک کبد یا کرم نواری – ماده بیماری زا بر اساس نوع و مکان در بدن شناسایی می شود. فرکانس دقیق پرانرژی آن سپس به بیمار برگردانده می شود و محیط نامساعدی برای انگل ایجاد می کند که در نتیجه اعمال آن از بدن خارج می شود.

سمومی مانند فلزات سنگین در بدن معمولاً در طول زمان تجمع می‌یابند و در نهایت سیستم ایمنی و دفع بدن را به خطر می‌اندازند و بعد از قرار گرفتن در معرض علائمی ایجاد می‌کنند که به آرامی به یک بیماری مزمن تبدیل می‌شوند. علائم بسیار متنوع است و به فرد، سم، رژیم غذایی و غیره بستگی دارد.

متعادل و بهینه سازی سیتم غدد درون ریز

سیستم غدد درون ریز مجموعه ای از غدد است که هورمون ها را تولید می کنند و هنگامی که در جریان خون آزاد می شوند به عنوان پیام رسان های شیمیایی به سایر اندام ها عمل می کنند.
غدد اصلی سیستم غدد درون ریز، هیپوتالاموس، هیپوفیز، پینه آل، تیروئید، پاراتیروئید، تیموس، آدرنال و پانکراس، عملکردهای زیر را تنظیم می کنند:

متابولیسم
رشد و توسعه
عملکرد جنسی و تولید مثل
ضربان قلب
فشار خون
اشتها، میل
چرخه خواب و بیداری
دمای بدن
هر عمل تنظیمی توسط هورمون های فردی مانند موارد زیر کنترل می شود:
آدرنالین
آلدوسترون
کورتیزول
دهیدرواپی آندروسترون سولفات (DHEA)
استروژن
هورمون محرک فولیکول
گلوکاگون
انسولین
هورمون لوتئینه کننده (LH)
ملاتونین
اکسی توسین
هورمون پاراتیروئید
پروژسترون
پرولاکتین
تستوسترون
هورمون تیروئید
بسیاری از بیماری ها، اغلب مزمن به دلیل عملکرد کندتر هورمون ها در مقابل انتقال دهنده های عصبی، یا بیش از حد تولید می کنند (هیپر) یا تحت تولید (هیپو) یک هورمون خاص. به دلیل ماهیت پیچیده‌تر اندام‌های تناسلی زنانه، هورمون‌های بیشتری برای حمایت از عملکرد تولید مثل مورد نیاز است و بروز عدم تعادل بیشتر است و در نتیجه علائم بالینی ایجاد می‌شود. یکی از این شرایط به طور فزاینده شایع، سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) مشکلات زیادی ایجاد می کند. می تواند دیابت را در سنین پایین شروع کند، باعث ناباروری، رشد موهای زائد، افزایش وزن، سردرد و سلامت روانی و مشکلات ارتباطی ویرانگر شود.
سیستم غدد درون ریز به دلیل عملکرد آن به عنوان یک تنظیم کننده پیچیده است و همیشه در حال تغییر است. بنابراین، مهم است که بفهمیم مشکل چگونه خود را نشان می دهد.

امواج مغزی

ریشه تمام افکار، احساسات، و رفتارهای ما، ارتباطات بین نورونها در مغز است. امواج مغزی توسط پالس های الکتریکی هماهنگ، از توده های نورون هایی که با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند، تولید می شوند.
امواج مغزی با استفاده از حسگرهایی که روی پوست سر کار گذاشته می شوند، شناسایی می شوند. برای اینکه بتوان عملکرد این امواج را شرح داد، آنها را به پهناهای فرکانسی (باند) مختلف تقسیم می کنند. ولی بصورت ساده تر، امواج مغزی را می توان به صورت یک طیف ممتد از هوشیاری تصور نمود. از آهسته، بلند و عملکردی – تا سریع، ریز و پیچیده.
امواج مغزی ما بر اساس آنچه انجام می دهیم و احساس می کنیم تغییر می کنند. وقتی امواج مغزی آهسته تر غالب هستند ما احساس خستگی، کندی،تنبلی یا خواب آلودگی داریم. برعکس، وقتی احساس تنش و عصبانیت داریم یا بیش از حد هوشیار و گوش بزنگ هستیم، فرکانس های بالاتر غالب هستند.
مشخصات امواج مغزی ما و تجارب روزمره جهان از یکدیگر جدایی ناپذیرند. وقتی امواج مغزی ما از تعادل خارج می شوند، مشکلات مربوط به سلامت احساسی یا جسمی در ما ایجاد خواهد شد. تحقیقات انجام شده الگوهای امواج مغزی مرتبط با انواع وضعیت های احساسی و عصبی را شناسایی کرده است.
برانگیختگی بیش از حد در بخش های معینی از مغز با اختلالات اضطرابی، مشکلات خواب، کابوس های شبانه، فشار هوشیاری، رفتار تکانشی، عصبانیت/پرخاشگری، افسردگی تهییجی (آژیته)، درد عصبی مزمن، و اسپاسم همراه است. برعکس، برانگیختگی کمتر از حد در نواحی معین مغزی منجر به بعضی از انواع افسردگی، نقص توجه، درد مزمن، و بی خوابی می شود. ترکیبی از برانگیختگی بیش از حد و کمتر از حد در موارد اضطراب، افسردگی و ADHD دیده می شود.
ناپایداری در ریتم مغز با تیک، اختلال وسواس اجباری، رفتار پرخاشگرانه، عصبانیت، دندان قروچه (براکسیسم)، حملات هراس (پانیک)، اختلال دوقطبی، میگرن، حمله خواب (نارکولپسی)، صرع، آپنه خواب، سرگیجه، وزوز گوش، بی اشتهایی عصبی (آنورکسیا/بولیمیا)، PMT، دیابت، هیپوگلیسمی و رفتار انفجاری همراه است.

امواج اصلی مغز
امواج دلتا – (0.5 – 3 Hz)
امواج تتا – (4 – 7 Hz)
امواج آلفا – (8 – 12 Hz)
امواج مو – (7.5 – 12.5 Hz)
امواج SMR – (12.5 – 15.5 Hz)
موج بتا – (16 – 31 Hz)
ریتم گاما – (32 – 100 Hz)
اهمیت موج آلفا
در میان تمامی امواج مغزی، موج آلفا از اهمیت بالایی برخوردار است؛ زیرا علی‌رغم زمان کوتاه آن، در این فرکانس، ضمیر خودآگاه ما خاموش شده و ضمیر ناخودآگاه ما در دسترس قرار می‌گیرد و ما می‌توانیم آن را برنامه‌ریزی کنیم.
همچنین در این فرکانس هردو نیمکره مغز فعالیت دارند و دارای بهره هوشی بالاتری هستیم لذا یادگیری و القا پذیری در ما بیشتر می‌شود.
چون در این فرکانس ضمیر خودآگاه خاموش شده است، اطلاعاتی که وارد مغز می‌شوند بدون پردازش و به‌دوراز هرگونه فیلتر شدن در آن جای می‌گیرند.
در مراقبه‌ها با انجام تکنیک‌های مختلف امواج مغزی را به این فرکانس هدایت می‌کنند تا بتوانند با تلقینات آرامش‌بخش یا جملات تأکیدی بر روی ضمیر ناخودآگاه تأثیرگذاری کنند.
اگر در حالت بیداری کامل (زمانی که بر روی موج بتا هستید) تمام توجه و تمرکز خود را بر روی موضوعی بگذارید درحالی‌که متوجه آنچه در پیرامون خود می‌گذرد نشوید (برای مثال غرق در خواندن یک کتاب بشوید) امواج مغزی شما بر روی فرکانس آلفا می‌رود و ضمیر ناخودآگاه شما در دسترس قرار می‌گیرد و از آن موضوعی که توجهتان بر روی آن است (مثلاً مطالب آن کتاب) تأثیر می‌گیرید.
امواج آلفا از حدود یک و نیم سالگی در بچه‌ها تولید می‌شوند و با تکامل این امواج، قدرت فراگیری مغز نیز بیشتر می‌شود.
امواج آلفا در کودکان
در ۶ و ۷ سالگی بیشترین امواج مغز، امواج آلفا هستند. به همین خاطر است که کودکان در این سن قدرت یادگیری بیشتری دارند.
حالت آلفا دقیقا همان زمانی است که ما افکار روزمره را در سر خود داریم و به آنها فکر می کنیم.
به بیان دیگر حالت آلفا قدرت در زمان حال بودن است.
حضور کامل فکری و جسمی در لحظه که باعث می شود اکثر تصمیم گیری های ما بر اساس آن انجام شود.
امواج آلفا با هماهنگی، خونسردی و هشیاری ما ارتباط کامل دارند. پس یادگرفتن اینکه چگونه با تمرین می توانیم در حالت آلفا بمانیم به ما کمک خواهد کرد تا حداقل در تصمیماتمان عملکرد بهتری داشته باشیم.
امواج مغزی تتا
امواج تتا در زمینه های بهبود بینش و خلاقیت کاربرد دارد.
موج تتا اغلب در خواب و عمدتا در تفکرات عمیق و مدیتیشن های عمیق تششع پیدا می کند.
تتا بستری مناسب برای یادگیری و به خاطر سپردن، بصیرت و بینش است.
در این موج احساسات ما از دنیای خارج باز پس گرفته می شود و عملکرد روی سیگنالهای درونی بدن متمرکز می شود.
این دقیقا همان حالت قبل از فرو رفتن به خواب عمیق است. زمانی که ما ممکن است با صدای کوچکی از خواب بپریم و خوابمان هنوز به اصطلاح سنگین نشده است. هنگام بروز حالت تتا ما تقریبا در یک رویا هستیم که در آن تصاویر را به صورت واضح و کامل می بینیم.
در این حالت است که با ترسها، خاطرات بد و کابوس هایمان روبرو می شویم.
در موج تتا فرکانس امواج مغزی به ۳ تا ۸ سیکل در ثانیه کاهش می‌یابد.
اگر مدت‌زمانی که مغز بر روی وضعیت آلفا قرار دارد طولانی شود، برای رفتن به یک خواب آماده می‌شویم. در دقایق اولیه خواب، امواج مغز بر روی موج تتا قرار می‌گیرند.
همانطور که ذکر شد موج تتا در خلاقیت و درک شهودی و حسی، تمرکز درونی و حافظه نقش مهمی دارد.
این امواج در کودکان تا سن ۱۳ سالگی در حالت بیداری هم دیده می‌شوند. ولی در بزرگسالان پس از وارد شدن به خواب ظاهر می‌گردد.
امواج مغزی دلتا
این دامنه از موج در خیال بافی ، تفکرات عمیق و خواب بدون رویا بوجود می آید.
این موج باعث تجربه حالت احساسی عمیق و اولیه در ارتباطات فردی است که باعث احساس آرامش می شود.
به عبارتی موج دلتا کند ترین فرکانس مغزی انسان است و در این حالت فعالیت ذهن خودآگاه انسان به صفر می رسد و فرماندهی بدن ما در دست ذهن ناخودآگاه ما قرار می گیرد.
فرکانسشان زیر ۳ سیکل در ثانیه است. با تغییر فرکانس مغز از موج تتا به موج دلتا ما وارد یک خواب عمیق می‌شویم؛ به‌عبارت‌دیگر می‌توان گفت خواب عمیق ما زمانی اتفاق می‌افتد که امواج مغزی بر روی موج دلتا قرار گیرند.
در برخی از مراتب هیپنوتیزم (هیپنوتیزم بسیار عمیق) نیز می‌توان فرکانس مغزی را تا این حد پایین آورد و به ضمیر ناخودآگاه دسترسی پیدا کرد.
قرار گرفتن مغز بر روی این موج باعث رسیدن به آرامش و تجدیدقوای بدنی فرد می‌شود.
افرادی که خستگی بیش‌ازحد و یا مشغولیت فکری زیاد دارند نمی‌توانند وارد این موج شوند و درنتیجه بعد از خواب احساس شادابی و نشاط ندارند.
موج غالب در نوزادان زیر ۶ ماه موج دلتا است که در شرایط طبیعی با افزایش سن از دامنه این موج کاسته می‌شود.
امواج مغزی گاما
موج گاما سریع ترین موج مغزی با فرکانس بالاست.
موج گاما انتقال دهنده سریع و در آن واحد اطلاعات به مناطق مرتبط مغزی است.
سرعت این ارتعاش مسیر کشف و شناخت این موج را همچنان در هاله ای از ابهام قرار داده است.
این موج باعث افزایش درک و قدرت انجام همزمان چند فعالیت ذهنی است. محققان دریافتند که عشق و پرهیزگاری باعث افزایش ارتعاش این موج می شود.
موج گاما بیشترین فرکانس را در مقایسه با سایر امواج مغزی دارد و افزایش دامنه ی آن جهت فرایند یادگیری در ارتباط با مسائل پیچیده و چند وجهی ضرورت دارد.
امواج مغزی بتا
در طول شبانه‌روز بیشترین موج از امواج مغزی که با آن سروکار داریم «موج بتا» می‌باشد.
در حالت بیداری کامل فرکانس امواج مغزی بین ۱۲ تا ۲۷ سیکل در ثانیه متغیر است که به آن موج بتا می ‌گویند.
در این حالت ضمیر خودآگاه کنترل مغز را بر عهده گرفته و ضمیر ناخودآگاه در دسترس نمی‌باشد و به کار خود مشغول است؛ اکنون‌که شما در حال مطالعه این مطلب هستید امواج مغزی شما روی این فرکانس قرار دارند.
وقتی مغز موج بتا فرکانس قرار بگیرد معمولاً بر روی فعالیت‌های منطقی نیم‌کره سمت چپ مغز متمرکز می‌شویم.
پس زمانی که مشغول انجام کارهای روزمره زندگی هستیم هشیاریم مواظب و متوجه ایم با مسائل زندگی دست و پنجه نرم می کنیم قضاوت می کنیم تصمیم می گیریم فعالیت ذهنیمان متمرکز راه رفتن یا رانندگی می شود امواج مغزی در محدوده بتا قرار می گیرد.
تعداد زیادی از داروهای آرام بخش و خواب آور امواج مغزی بتا را زیاد می کنند بنابراین برخلاف آرامش ذهنی فعالیت قشر مغز این افراد زیاد خواهد شد.
همچنین گاهی که فرد تحت تاثیر این دارو ها به خواب می رود به علت تغییر در الگوی امواج مغزی، خواب طبیعی نخواهد داشت.
همین امر علت احساس خستگی این افراد بعد از خواب است.

درد

خود درد و عوارض جانبی مرتبط با داروهای سرکوب کننده علائم درد، علت اصلی ناتوانی و کیفیت پایین زندگی است
درد می تواند حاد یا مزمن باشد و در هر نقطه از بدن بروز کند. درد همچنین می تواند روان تنی یا منشا ایدیوپاتیک باشد. متأسفانه در بسیاری از درمان های کنونی، منبع درد کشف نشده است و در عوض با داروهای مسکن اغلب اعتیادآور که عوارض جانبی نامطلوبی دارند، پوشانده می‌شود.
منشا درد، به ویژه در شرایط نوع مزمن، به سختی قابل کشف است.
تشخیص های جدیدتر درد، مانند فیبرومیالژیا، با ویروس هایی مانند اپشتین بار مرتبط است. تشخیص های جدید منشا درد کمک بسیاری در بالا رفتن کیفیت زندگی ما دارد.

مشکلات پوستی

صرف نظر از مشکل یا نوع بیماری پوستی، دارای یک مؤلفه روانشناختی است که به دلیل مؤلفه اجتماعی خود تأثیر منفی بر بیمار می گذارد، به عنوان مثال، تصویر پایین از خود، واکنش دیگران به هنگام دیدن مشکل پوستی، که بارها می تواند باعث ایجاد دوره های افسردگی، اجتماعی شود. اضطراب، استفاده از روش های خطرناک پزشکی یا دارویی برای اصلاح موضوع و حتی افکار خودکشی. بنابراین، درمان موثر و درمان بیماری های پوستی یک حوزه عمل بسیار مهم است.
پوست بزرگترین اندام بدن است و وظایف زیادی را انجام می دهد. در معرض تشعشعات، سموم، پاتوژن ها و سایر مواد مضر در محیط قرار می گیرد. این به عنوان یک مسیر حذف برای اندام هایی مانند کلیه ها عمل می کند و از طریق واکنش های مختلف نشان می دهد که چیزی در بدن ما متعادل نیست. این شرایط می تواند ناشی از تأثیرات داخلی یا خارجی باشد. به عنوان مثال، انگل های داخلی یا آلرژن ها ممکن است باعث ایجاد یک بیماری پوستی شوند، در حالی که تماس خارجی با یک ماده ممکن است واکنش مشابهی را برانگیزد. بنابراین، تشخیص و درمان صحیح مشکلات پوستی دشوار است.

آلرژی

آلرژی زمانی است که بدن با ایجاد علائم ناراحت کننده مانند بثورات، اسهال، تورم، احتقان، التهاب، سردرد و علائم بیشمار دیگر به یک ماده واکنش نشان می دهد. واکنش های حاد می توانند تقریباً بلافاصله رخ دهند و در صورت عدم درمان می توانند به شرایط مزمن تبدیل شوند. آلرژن ها در هر محیطی وجود دارند، به عنوان مثال، غذاها، افزودنی های غذایی، مواد شیمیایی، گرده، سم، گرد و غبار، انگل ها و سایر مواد محیطی که بسیاری از آنها برای افراد دیگر مضر نیستند. همانطور که سیستم ایمنی بدن ما به دلیل بار اضافی در معرض خطر قرار می گیرد، ما بیشتر مستعد ابتلا به آلرژی های جدید می شویم. به همین ترتیب، هنگامی که یک آلرژی از بین می رود، اغلب با یک آلرژی جدید جایگزین می شود. این برای بیمار ناامید کننده است. تست آلرژی معمولی بسیار پرهزینه و زمان بر است –brt راه حلی عالی برای پایان دادن به آلرژی دارد.

آسم

بروز آسم به ویژه در کودکان زیر 11 سال شیوع بیشتری دارد. علائم آسم خس خس سینه و ناتوانی در استنشاق هوای کافی است که توسط اسپاسم در لوله های برونش ایجاد می شود که مجاری هوا را محدود می کند. در صورت عدم کنترل، خفگی می تواند منجر به آسیب مغزی یا حتی مرگ شود. آسم یک بیماری جدی محدود کننده زندگی است. عوامل ژنتیکی و محیطی هر دو در شروع و ماهیت مزمن آسم نقش دارند. اغلب یک آلرژن یا سم مسئول به خطر انداختن سیستم ایمنی است که باعث شروع واکنش آسم به محرک آسم می شود. شرایط نامطلوب سلامت روانی مانند حملات پانیک، فوبیا، افسردگی یا اضطراب یا نتیجه هستند یا می توانند باعث حمله آسم شوند.
درمان با brt با کاهش علائم یا حملات برای کاهش مولفه خطرناک حمله و نشان دادن به بیمار که بهبودی آغاز شده است، آغاز می شود. بخش دوم، تشخیص یا کشف علت بروز علائم آسم در بیمار است. در بسیاری از موارد علائم آسم پس از شناسایی و درمان آلرژن اصلی ناپدید شد و به سیستم ایمنی احیا شده اجازه داد تا با خیال راحت در معرض قرار گرفتن محیطی در آینده با سمومی که در غیر این صورت وضعیت آسم را تشدید می کند، جبران کند.

متعادل سازی سیستم ایمنی

سیستم ایمنی بدن، شبکه بزرگی از اندام‌ها، گلبول‌های سفید خون، پروتئین‌ها (آنتی بادی) و مواد شیمیایی است. این سیستم با هم کار می‌کنند تا از شما در برابر مهاجمان خارجی مانند باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها و قارچ‌ها که باعث عفونت و بیماری می‌شوند محافظت کنند. سیستم ایمنی سخت تلاش می‌کند تا شما را سالم نگه دارد. وظیفه آن این است که میکروب‌ها را از بدن شما دور نگه دارد، آنها را از بین ببرد یا میزان آسیب آنها را محدود کند
سیستم ایمنی چگونه کار می‌کند و چه کارهایی انجام می‌دهد؟
سیستم ایمنی بدن سخت کار می‌کند تا ما را سالم نگه دارد. وظیفه این سیستم دور نگه داشتن میکروب‌ها از بدن و از بین بردن آنها و یا محدود کردن آسیب در صورت ورود آن‌ها به بدن است.
زمانی که سیستم ایمنی به خوبی کار ‌کند:
وقتی سیستم ایمنی به خوبی کار کند، توانایی تشخیص سلول‌های خودی بدن از سلول‌ها یا عوامل بیگانه را خواهد داشت. همین افتراق باعث فعال شدن سیستم ایمنی، حمله به میکروب‌های مهاجم خارجی و از بین بردن آن‌ها می‌شود. سیستم ایمنی بدن ما پس از اینکه در معرض میکروب‌ها قرار می‌گیرد، در مورد میکروب‌ها می‌آموزد و آنتی‌بادی‌هایی تولید می‌کند تا از ما در برابر میکروب‌های خاص محافظت کند. نمونه‌ای از این مفهوم زمانی رخ می‌دهد که ما واکسینه می‌شویم. سیستم ایمنی بدن آنتی‌بادی‌هایی را علیه سلول‌های خارجی موجود در واکسن می‌سازد و اگر در آینده در معرض میکروب‌های واکسن قرار بگیریم، به سرعت این سلول‌های خارجی را به خاطر می‌آورد و آن‌ها را از بین می‌برد. گاهی اوقات پزشک تشخیص می‌دهد که برای کمک به سیستم ایمنی در مبارزه با باکتری‌ها، آنتی‌بیوتیک تجویز کند.
باید بدانیم که آنتی‌بیوتیک‌ها فقط باکتری‌های خاصی را از بین می‌برند و بر ویروس‌ها موثر نیستند.
زمانی که سیستم ایمنی به درستی کار نکند:
زمانی که سیستم ایمنی نتواند با موفقیت عامل مهاجم را از بین ببرد، عفونت ایجاد می‌شود.
همچنین، گاهی اوقات سیستم ایمنی زمانی فعال می‌شود که عامل مهاجمی وجود ندارد یا با وجود از بین رفتن عامل مهاجم، فعالیت خود را متوقف نمی‌کند. چنین وضعیتی منجر به مشکلاتی مانند بیماری‌های خودایمنی و واکنش‌های آلرژیک می‌شود.

اختلالات روانی

سلامتی، اعم از جسمی، ذهنی، عاطفی و معنوی، اساس زندگی است. عدم تعادل یا اختلال در هر یک از این موارد می تواند باعث ایجاد استرس در بدن و تحریک علائم ناخواسته حاد و مزمن شود.
در دیدگاه کل نگر اختلالات روانی می تواند منشا متفاوتی داشته باشد و باید کل سیستم های فرد به صورت جامع مورد بررسی و در مسیر درمان و تعادل قرار بگیرد.

اختلالات اضطرابی

اختلالات اضطرابی (anxiety disorders) در حقیقت تجربه‌ی مزمن و شدید احساس ترس و اضطراب هستند. افراد مبتلا احساس اضطراب زیادی در مورد رویدادهای آینده دارند و در واکنش به رویدادهای کنونی نیز دستخوش ترس می‌شوند. این مسئله به‌شدت روی عملکرد آن‌ها در زندگی روزمره تأثیر منفی می‌گذارد.
علائم اصلی اختلالات اضطراب ترس یا نگرانی بیش از حد است. همچنین این اختلال می تواند تنفس، خواب، آرام ماندن و تمرکز را دشوار کند. برخی از اصلی ترین علائم را برایتان آورده ایم اما توجه داشته باشید که علائم خاص شما بستگی به نوع اختلالات اضطراب دارد. برخی از علائم شایع عبارتند از:
وحشت، ترس و اضطراب
احساس وحشت ، عذاب یا خطر
مشکلات خواب
فرد آرامش ندارد و قادر به آرام ماندن نیست
دست یا پاهای سرد، عرق، بی حسی یا سوزن سوزن شدن
تنگی نفس
نفس کشیدن سریعتر از حد نرمال
تپش قلب
خشکی دهان
حالت تهوع
تنش عضلانی
سرگیجه
بارها و بارها در مورد یک مسئله فکر کردن (نشخوار فکری)
عدم تمرکز
فرد به شدت و با وسواس از اجسام یا مکان های ترس آور اجتناب می کند

ترک سیگار

مصرف سیگار یک اعتیاد شیمیای و ذهنی و یک رفتار منفی جایگزین برای فرد محسوب می شود
نکته مهم این است که فرآیند درمانی بدن شما را آماده می‌کند تا ارتباط سلولی مناسبی را ایجاد کند و مسیرهای حذف موثر سموم مرتبط با نیکوتین را ایجاد کند و به طور موثری به اعتیاد شیمیایی و چرخه تقویت پایان دهد.

مخصوص بانوان

علاوه بر تفاوت در اندام‌های تناسلی بین مردان و زنان، زنان می‌توانند تحت تأثیر منفی سموم و پاتوژن‌ها قرار بگیرند، حتی اگر به طور مساوی بدون توجه به جنسیت وجود داشته باشند. به عنوان مثال:
برخی از بیماری های جنسی می توانند در مردان نهفته باقی بمانند و به عنوان ناقل عمل کنند. همین بیماری در زنان ممکن است علائم متفاوتی داشته باشد
باعث بیماری های مزمن، آسیب اندام، ناباروری و حتی آسیب به جنین شود. علاوه بر این، زنان بیشتر مستعد ابتلا به عفونت‌های دستگاه ادراری (UTI) هستند، زیرا تفاوت‌های آناتومیکی می‌تواند باعث ایجاد عفونت داخلی و جدی‌تر در سیستم‌هایی غیر از اندام‌های تناسلی شود. وجود UTI مزمن اغلب مسائل مربوط به سلامت روان را تحریک یا تشدید می کند که کیفیت زندگی سالم را بیشتر مختل می کند. علاوه بر این، مسائل مربوط به بارداری و مراقبت های بعد از زایمان منحصراً مربوط به زنان است، از این رو نیاز به یک مقوله جداگانه است. سایر مشکلات زنان مانند یائسگی و سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) و افسردگی پس از زایمان به ترتیب در دسته اختلال عملکرد غدد درون ریز و اختلال عملکرد روانی قرار دارند.
فرآیندهای تشخیصی brt مناطق تحت استرس و نوع عوامل استرس زا را در آناتومی زنان شناسایی می کند و درمان هدفمند را برای کاهش علائم و بازگرداندن تعادل هدایت می کند. اغلب حذف عوامل استرس زا و ایجاد یک مسیر حذف، بلوک های انرژی را از بین می برد و به بدن اجازه می دهد تا خود به خود بهبود یابد. مسائلی مانند ناباروری یا عوارض بارداری اغلب بدون مداخله بیشتر برطرف می شوند. Bicom Optima 34 همچنین در حمایت از آسیب های ریکاوری پس از زایمان، مانند آسیب رباط، آسیب اپی زیاتومی، هیسترکتومی، اسکار سزارین، تروما، سردرد، مشکلات ستون فقرات، خستگی و بی اختیاری مثانه موثر بوده است. این روش ها ایمن، ملایم و موثر در بازگرداندن تعادل هموستاتیک هستند.

مشکلات مزمن

تقریباً 50 درصد از جمعیت عمومی به نوعی از بیماری مزمن، روانی، جسمی یا ترکیبی از هر دو مبتلا هستند که پتانسیل عملکردی را برای بیش از یک سال مختل می کند. مشکلات مزمن سخت ترین مشکلات برای تشخیص و مطابقت با رژیم های درمانی موثر هستند. برای درک کامل محرک شروع اولیه و مشکلات بعدی، اغلب همراه، که از نارسایی سیستمیک بیشتر در بدن، تداخلات دارویی یا شرایط سلامت روانی ناشی می شود، ابتدا باید مشکل را حل کرد. جالب توجه است، تشخیص مشکل مزمن، افراد را بیشتر آسیب می‌رساند، زیرا آنها تمایل دارند بدون امید به بهبودی یا بازگشت به حالت عادی زندگی کنند – این یک پیش‌گویی خودشکوفایی نامیده می‌شود. تقویت این داده ها نشان می دهد که بیش از 65٪ از افراد مبتلا به یک مشکل مزمن از نظر بالینی افسرده هستند. مشکلات مزمن متعددی وجود دارد، اما فهرست زیر شایع ترین آنها را در جامعه ما نشان می دهد.

آرتروز
فشار خون
آسم
دیابت
کلسترول بالا
بیماری قلبی
چاقی
افسردگی
پوکی استخوان
بیماری مزمن کلیوی
شرایط بهداشت دهان و دندان
بیماری آلزایمر
سرطان
بیماری مزمن لایم
بیماری لو گریگ
فیبروز سیستیک
اختلالات مزمن کبدی
اختلالات اشتها
دیستروفی سندرم سمپاتیک رفلکس (RSD)
شرایط مرتبط با دخانیات
بیماری مزمن انسدادی ریه (COPD)
فیبرومیالژیا
سندرم خستگی مزمن (CFS)
اگرچه بسیاری از این بیماری‌ها فعلا قابل درمان نیستند، اما می‌توان آن‌ها را مدیریت کرد تا امکان بازگشت عملکرد مورد انتظار و کیفیت بالاتر زندگی فراهم شود.

نمک های شوسلر

روش نمک درمانی ابتکاری دکتر شوسلر متکی به نمک های غیر آلی زیر است
کلسیم فلوراید CALC.FLOUR
کلسیم فسفات CAIC.PHOS
کلسیم سولفات CALC.SULPN
آیرون فسفات FERR.PHOS
پتاسیم کلراید KALI.MUR
پتاسیم فسفات KALI.PHOS
پتاسیم سولفات KALI.SULPN
منگنزیوم فسفات MAG.PHOS
سدیم کلراید NAT.MUR
سدیم فسفات NAT.MUR
سیلیکواکساید SILICA

A- FERR.PHOS.KALI.PHOS.MAG.PHOS
موارد مصرف : برای درد عصبی NEURALGIA، نوری تیس، عرق النساء، سیاتیک SCIATICA و مشکلات پیوسته آنها.

B- CALC.PHOS – KALI.PHOS – FERR.PHOS
موارد مصرف : برای ضعف عمومی بدن، خستگی بدن و دوران نقاهت.

C- MAG.PHOS – NAT.PHOS – NAT.SULPH.SILICA
موارد مصرف : برای تولید اسید گوارشی زیاد، ترشح کردن، سوء هاضمه . ناراحتی های پیوسته به آن ها.

D- KALI.MUR – KALI.SUPLPH – CALC.SULPH – SILICA
موارد مصرف : برای انواع ناراختی ها و امراض پوست و مشکلات پیوسته آنها.

E- CALC.PHOS – MAG.PHOS – NAT.PHOS – NAT.SULPH
موارد مصرف : برای گاز های گوارشی و نفخ شکم، کولیک روده بزرگ، سوء هاضمه و شرایط پیوسته به آنها.

F- RALI.PHOS – MAG.PHOS – NAT.MUR – SILICA
موارد مصرف : برای میگرن، سردردهای عصبی، تنش های عصبی و ناراحتی های وابسته به آنها

G- CALC.FLOUR – CALC.PHOS – KALI.PHOS – NAT.MUR
موارد مصرف : برای درد پشت، درد کمر، درد مفاصل، لگن خاصره و ران ها، بواسیر و مشکلات پیوسته به آنها.

H – MAG.PHOS – NAT.MUR – SILICA
موارد مصرف : برای تب ینجه (حساسیت به گرده افشانی گیاهان) و مشکلات پیوسته به آنها.

I – FERR.PHOS – KALI.SULPH – MAG.PHOS
موارد مصرف : برای فیبروسی تیس (FIBREOSITIS)، درد عضلات و مشکلات پیوسته آنها.

چاکرا چیست
چاکرا کلمه ای سانسکریت به معنای چرخ است،چاکرا در وجود هر موجود زنده ای قرار گرفته است.چاکرا ها منابع انرژی بدن یا به عبارتی جریان هایی برای حیات می باشند.

چاکرا های اصلی
چاکرا های اصلی در بدن وجود دارند و هر چاکرا ارگان هایی را کنترل میکنند، مسئول شکل گیری اخالق و رفتارهای ما همچون مقاومت های ما در برابر بیماری ها با موارد اخالقی یا ضعف ما در قبال سایر بیماری ها و سایر خصوصیات ما میباشند.

چاکرای اول مثل نیروگاه است که انرژی حیاتی را برای سایر چاکرا ها تامین میکند و انرژی در بدن به دو صورت فیزیکی و اخالقی می باشد و سایر چاکرا ها که با آنها آشنا می شویم. جهت حرکت هر چاکرا به صورت یک درمیان ساعتگرد و پاد ساعت گرد است که همین حرکت کلی و ثابت هر چاکرا در زن و مرد نیز به صورت طبیعی خالف حرکت در جنس مخالف است. چاکرا های اصلی به ترتیب شامل اند از :

۱-چاکرای تاج
۲-چاکرای پیشانی
۳-چاکرای گلو
۴-چاکرای قلب
۵-چاکرای خورشیدی
۶-چاکرای خارجی
۷-چاکرای ریشه
تمام فعال و انفعالات یعنی تمام رنگ ها)حس بینایی(،اصوات)حس شنوایی(،خوردنی ها)حس چشایی(،بوها)حس بویایی(،اجسام)حس لامسه(،مطالب )قدرت فکر و منطق(میتوانند چاکراهای ما را پر یا تخلیه کنند).

چاکراها ۴حالت اصلی دارند
چرخش طبیعی
چرخش با کم کاری
چرخش با پرکاری
چرخش با هرج و مرج

وظیفه چاکرا چیست؟
۳ وظیفه مهم چاکراها
جذب ،گوارش و توزیع)انرژی حیاتی( در بخشهای مختلف بدن بر عهده آنهاست.

کنترل،تقویت و مسئولیت درست کار کردن کالبد جسمانی و رفتارهای اخالقی مرتبط با اعضای بدن را برعهده دارند.با کنترل و دستکاری چاکراهای اصلی می توان غدد درون ریزی را تحریک یا مهار کرد. تعداد زیادی از ناخوشی ها،تا حدودی ناشی از خوب کار نکردن چاکرا ها هستند.

بعضی از چاکرا ها مراکز استعداد های روانی خاص شود.برای مثال چاکراهای فرعی موجود در کف دست آسان ترین چاکراها هستند با فعال کردن چاکرا هایی که در کف دست ها قرار دارند،فرد می تواند توانایی خود را در احساس کردن انرژی

های لطیف،هاله درونی ،هاله تندرستی و هاله بیرونی توسعه دهد.

چاکرای اول
چاکرای تکیه گاه(چاکرای ریشه یا پایه ستون فقرات موالدهارا)(root-Muladhara chakra Base chakra):محل ورود انرژی حیاتی است طیف رنگی مربوط قرمز است که نشان زندگی ،قدرت و نیروی جسمانی است.

ویژگی های چاکرای اول
منطقه: بین مقعد دستگاه تناسلی (غدداصلی:فوق کلیوی)که آدرنالین تولید میکند
رنگ: قرمز تند
عطر: درخت سدر،درخت میخک
عضو وابسته: استخوانها، دندانها، ناخن، پا و…
شکل: نیلوفر چهار پر
فصل:زمستان
حالت: سرد و خشک
حالت طبیعت: قرمز آتشین هنگام طلوع غروب کمک میکند
احساسات این مرکز: شور و هیجان
عملکرد زندگی،:پشیمانی، حقیقت، فردیت، شجاعت، مادی گرایی، انگیزه گرایی و بدون برنامه و تفکر جنس کالبد اتری عنصر:خاک سنگ های مربوط:یاقوت سرخ،یشم سرخ،کهربایی مشکی،کوارتز دودی و…
پرکاری باعث:حرص و طمع،بی مالحظگی،بیش فعالی، بی دقتی،ضایع کردن،کمبود پایداری و…
کم کاری باعث: تنگدستی،فرومایگی،خستگی مزمن،
کمبود انرژی،آلرژی غذایی،آرتروز و…
نحوه فعال کردن:تصور کنید انرژی قرمز رنگ وارد چاکرا میشود،میچرخد و انرژی های منفی را بیرون می ریزد.

چاکرای دوم
چاکرای خاجی یا مرکز کلیه)sacral swadhisthana chakra)در قسمت پایین شکم قرار گرفته است.طیف رنگی مربوط
به این چاکرا نارنجی میباشد،نارنجی عالمت انرڗی است.این رنگ قدرت ارتباطی،دفع خشم و کنترل بر خویشتن را متعادل
میکند و مسائل مربوط به هضم غذا و گردش خون را منظم می سازد.
ویژگی های چاکرای دوم:
منطقه:انتهای ستون فقرات ۱تا۱۲ اینچ زیر استخوان خاجی .
غدد اصلی:غدد جنسی.
رنگ:نارنجی.
عطر:چوب صندل.
عضووابسته:کلیه ها،تخمدان ها،پوست،لحال،کیسه صفرا و….
شکل:نیلوفر شش پر.
فصل:پاییز.
حالت:سرد و مرطوب.
حالت طبیعت:مهتاب،لمس یا تماشای آب کمک میکند.
سنگ های مربوطه:عقیق جگری ،لعل،مرجان،کهربا، سیترین،یاقوت زرد، کلت طالیی.
عنصر:آب.
جنس کالبد:عاطفی.
عملکرد:عواطف،احساسات،صمیمیت، فرآوری،تابع هوس،اجتماعی بودن،حرکت،آزادی و…
احساسات این مرکز:خواسته هاواحساسات.
پرکاری باعث:خیال پردازی،اعتماد به طلسم،عقده جنسی خالق،ورم آماسی و…
کم کاری باعث:آیین پاک دینی،ضعف جنوب،سدهای خالق،ناباروری،بی عاطفگی و..
نحوه فعال کردن:تصورکنید انرژی نارنجی رنگ وارد چاکرا می شود،می چرخد انرژی های منفی را بیرون می ریزد.

چاکرای سوم
چاکرای شبکه خورشیدی یا چاکرای شبکه عصبی زیر معده-مانی پورا:
(Manipura/Nabhi Solar Plexus Chakra)
با طیف رنگی زرد و زرد طالیی است،که نشانه عقل،هوش است.این چاکرا باالتر از ناف قرار گرفته است،رنگ زرد تاثیر
مثبتی روی کبد،طحال،کیسه صفرا،و اعصاب دارد.قدرت درمانی برای بیماری مرض قندی و… دارد و کنترل کننده چاقی
است.

ویژگی های چاکرای سوم:
منطقه:در پشت ستون فقرات مقابل ناف،پشت شکم.
غدد اصلی:پانکراس.
رنگ:زرد طلایی
عطر:اسطوخودوس.
عضو وابسته:شکم،معده،کبد،دستگاه گوارش،صفرا ،
سیستم عصبی خود مختاری.
شکل:نیلوفر ده پر.
فصل:تابستان.
حالت:گرم وخشک.
زمان خواب:۷-۸ساعت به سمت پشت.
سنگ های مربوطه:یاقوت زرد طالیی،کهربا،یاقوت زردحالت طبیعت:رنگ طالیی نور خورشید همراه با گرما.
،طال،چشم ببر،سیترین و…
عنصر:آتش.
جنس کالبد:ذهنی.
عملکرد:اراده،قدرت شخصی،زیرکی،دانش،خنده، کنجکاو،خوش بینی،شوخ طبعی و..
احساسات این مرکز:هدف و درخشش.
پرکاری باعث:اضطراب زیاد،پرخاشگری،خودسری،
عکس العمل شدید،تب ها،نقرس،نیاز به آزادی احساسات،ترس بیش از اندازه،خستگی مفرط و..
کم کاری باعث:بی علاقگی،بی ارادگی،خود خشنودی،
بی اختیاری،کم انرژی،بی حالی و…
نحوه فعال کردن:تصور کنید انرژی زردرنگ وارد چاکرا میشود،میچرخد انرژی های منفی را بیرون می ریزد.

چاکرای چهارم
چاکرای قلب یا عشق الهی-آناهاتا
(Haha tha Heart chakra-)
که در وسط جناق سینه باالی قلب قرار دارد.طیف رنگی مربوط به این چاکرا سبز است.
ویژگی های چاکرای چهارم:
منطقه:در پشت وبین دوکتف و باالتر از قلب.
غدد مرتبط:تیموس.
رنگ:سبز،صورتی.
عضووابسته:قلب،شش ها،غدد،بازوها،عضالت و..
شکل:نیلوفر دوازده پر.
فصل :بهار.
حالت:گرم ومرطوب.
حالت طبیعت :فضای سبز و آسمان صورتی کمک می کند.
سنگ های مربوطه:زمرد سبز،کهربای سبز صورتی،
عقیق سبز،مرمر سبز،یاقوت سرخ و..
عنصر:هوا.
جنس کالبد:اثیری.
عملکرد:رشد و ترقی،ارتباط،عشق،پذیرش،خود کنترلی،دلسوزی،احساس گناه،صلح،تعادل و هماهنگی و…
احساسات این مرکز:تعادل و عشق.
پرکاری باعث:بیش اعتمادی،در دل نگه داشتن ،پر حرارت ،عالقه،مشکالت قلبی،بخشنده و…
کم کاری باعث:بی اعتمادی،سردی روحی،کم حرف،
بی عاطفی،عشق به خود،غم حل نشده.
نحوه فعال کردن:تصورکنید انرژی سبز رنگ وارد چاکرا میشود،میچرخد انرژی های منفی را بیرون می ریزد.

چاکرای پنجم
چاکرای گلو یا حلق
(Vishuddha-Vishuddhi Throat Chakra-)
که روی حلق قرار گرفته است،طیف رنگی مربوط به این چاکرا آبی است.که عالمت جاودانگی ،اخالص است،این رنگ روی
بیماری های گرفتگی گلو و ناراحتی های عصبی تاثیرگذار است.
ویژگی های چاکرای پنجم:
منطقه:پایین و پشت مهره گردن ،بین گودی گلو و حنجره.
غدداصلی:تیروئید.
رنگ:آبی کمرنگ.
عطر:گل سرخ.
عضووابسته:حلق،دهان،فک،زبان،گردن،غددعروقی و…
شکل:نیلوفر شانزده پر.
حالت طبیعت:نور شفاف آبی آسمانی کمک میکند.
عنصر:اثیر.
جنس کالبد:کالبد گلپیرایی.
عملکرد:خرد،اعتماد،خالق،سازماندهی صداقت و..
احساسات این مرکز:توسعه و شفا.
پرکاری باعث:پرحرفی،زخم گلو و نای،بیش فعالی تیروئید و..
نحوه فعال کردن:تصور کنید انرژی آبی رنگ وارد چاکرا میشود،میچرخد و انرژی های منفی را بیرونکم کاری باعث:مشکل در بیان خود،خجالتی،کم کاری تیروئید،کر شدن و…
می ریزد.

چاکرای ششم
چاکرای پیشانی یا چشم سوم ،آجنا دید بیرونی و درونی ماورا است.این رنگ برای آرامش و درمان بیماری های ذهنی مفید است
رنگ نیلی آگاهی را باال میبرد و برای زنده کردن خاطرات فراموش شده مفید است.
ویژگی های چاکرای ششم:
منطقه:بین دو ابرو،به پهنای یک بند انگشت باالی پل بینی و جلوی سر.
غدد اصلی:پینه آل.
رنگ:ارغوانی.
عضو وابسته:صورت،چشم،گوش،بینی ،سینوسها،و..
شکل:نیلوفر دو پر.
زمان خواب :۴ساعت به صورت خواب و بیداری.
حالت طبیعت:تماشای آبی پررنگ شب وستارگان کمک میکند.
عنصر:نور.
جنس کالبد:کالبد آسمانی.
عملکرد:اختراع،بصیرت،انتشار،شناخت خود،فهم،قوه درک و..
احساسات این مرکز:بصیرت و تخیل.
پرکاری باعث:زندگی در ذهن،خیالی و توهمی،سردرد میگرن،گیجی و…
نحوه فعال کردن:تصور کنید انرژی ارغوانی رنگ وارد چاکرا میشود ،میچرخد انرژی های منفی را بیرونکم کاری باعث:غیرمنطقی ،مشکالت بینایی،آب مروارید،ترس از دیدن،محدودیت در بینایی و..
می ریزد.

چاکرای هفتم
چاکرای جمجمه یا تاج سر
(Chakra-Sahasrara Crown)
که در قسمت میانی بالای سر قرار دارد،طیف رنگی مربوط به این چاکرا بنفش است.این رنگ برای بیماری های ذهنی مناسب
است و خواب را تنظیم میکند.
ویژگی های چاکرای هفتم:
منطقه:وسط سر و مغز تاج سر قرار گرفته دارد.
غدد اصلی:صنوبری)کاجی شکل(و مخاطی.
رنگ:بنفش ،طالیی.
عضووابسته :بخش قشری مغز،رشدمو،باالی سر،بخش فوقانی مغز.
زمان خواب:در زمانهای به بدن استراحت می دهدشکل:نیلوفر هزار پر.
ودردرون آگاهی از محیط سیستم عصبی مرکزی.
حالت طبیعت:تنها در قله کوه کمک میکند.
عنصر:عقل و اراده.
جنس کالبد:کالبد کتری.
عملکرد:عقل،دانش،جذابیت،ذات برتر، هوشیاری،بصیرت و..
احساسات این مرکز:سعادت و اخالقیات.
پرکاری باعث:آلزایمر،بیماری صرع،دور افتادن از حقیقت،شیزوفرنی و…
کم کاری باعث:ترس و مکتب کلبیون،افسردگی،نبود اعتقادات اخالقی و..
نحوه فعال کردن:تصور کنید انرژی بنفش یا طالیی رنگ وارد چاکرا میشود،میچرخد انرژی های منفی را بیرون می ریزد.

keyboard_arrow_up